Over ons

foto08 spacer spacer spacer spacer

Op verzoek van potentiële klanten gaan wij op zoek naar geschikte sportpaarden en pony’s in Nederland, maar ook in het aangrenzende Duitsland en België.

De gevonden exemplaren kunnen vervolgens beoordeeld worden op foto’s en video en indien gewenst ook op locatie worden geprobeerd. Op verzoek organiseert Horsedeal in dat geval vervoer en verblijf van de klant.

Het dier dat eventueel wordt aangekocht wordt uiteraard onderworpen aan de noodzakelijke veterinaire onderzoeken en vervolgens naar de plaats van bestemming vervoerd, volgens een vooraf overeengekomen wijze van transport. Wij verzorgen alle administratieve procedures, zonder zorgen voor de klant.

  chisiamo1
foto08
IMG_0002_3  

Horsedeal is een initiatief van de Italiaanse ruiter Riccardo Barbetta, die al 20 jaar ervaring heeft op het gebied van handel in sportpaarden en pony’s.

Als partner in het familiebedrijf ontwikkelde hij de vaardigheid voor het herkennen en beoordelen van de voorwaarden die nodig zijn om de ideale combinatie van de juiste ruiter en het juiste paard te creëren.

In zijn loopbaan als springruiter in Italië en Nederland, zowel nationaal als internationaal, verwierf hij het vermogen tot onderscheiden van de kenmerken en de kwaliteiten van individuele dieren die bestemd zijn voor een sportcarrière. Hij verstaat dan ook de kunst om elk individueel paard naar leeftijd, temperament en aanleg voor te stellen aan het juiste type ruiter of amazone, en daarmee de atletische potentie te ontwikkelen.

foto08

Om optimaal aan de specifieke behoeften en verwachtingen van elke klant te beantwoorden verzamelen wij eerst gedetailleerde informatie over de karakteristieken van het gewenste paard, zodat het zoeken effectief uitgevoerd kan worden, gefocust op het geplande gebruik van het dier, het fysieke type en de ervaring van de toekomstige berijder.

Een invulformulier op deze site helpt u uw wensen in kaart te brengen voor een eerste identificatie van het gewenste type paard.

  9D3Y3884_2
Share
Copyright © 2010 Horsedeal - All rights reserved.